Marturii Curs Vanzari Intensiv 11 – 12 mai 2013

 

Curs Vanzari Intensiv sustinut de Mircea Enescu pe 11 - 12 mai 2013 Bucuresti

Curs Vanzari Intensiv sustinut de Mircea Enescu pe 11 – 12 mai 2013 Bucuresti

“Am venit la acest curs din necesitate, trebuia sa schimb ceva in compania mea si aveam o serie de intrebari “grele” despre vanzari la care nu aveam un raspuns .

Privind in urma, mi-as fi dorit sa fi facut un astfel de curs acum 8 ani cand am inceput afacerea.

Mircea a sustinut un curs incitant si interactiv, care te tine treaz fizic si psihic.

Informatiile au fost clare si precise, cu exemple din activitatea de zi cu zi .

Am invatat o multime de lucruri interesante si am scris 14 pagini A4 de lucruri importante pentru mine. Nu-mi aduc aminte sa fi luat vreodata atatea notite, de buna voie. Si nu am crezut niciodata ca in vanzari poate exista atata logica.

Cu siguranta voi recomanda cursul si trainerul de oricate ori voi avea ocazia, iti multumesc, Mircea, pentru aceasta oportunitate!”

Valentin Cozma, director general, www.deversoft.ro

 

“Inainte de a veni la cursul tau de vanzari eram de parere ca voi participa la un curs monoton, axat mai mult pe expunerea de elemente teoretice.

Am avut marea si placuta surpriza de a descoperi, intr-o prezentare foarte interactiva, o imagine de ansamblu mai clara, mai detaliata, mai logica asupra procesului de vanzare.

M-am simtit foarte bine in cadrul cursului pentru ca nu a existat nici macar o clipa de plictiseala ori cu informatii neinteresante.

A fost o experienta de invatare pe care in mod sigur o voi recomanda si altor persoane .

Mult succes, Mircea, sa ne vedem cu bine la urmatorul curs!”

Ing. Alin Gafita, director executiv, CBS Facility S.R.L.

 

“Desi am ajuns la acest curs de vanzari intensiv in baza unei recomandari primite din partea unei persoane de incredere, tot am venit cu inima indoita, asteptandu-ma la un curs mediocru.

Dar am ramas placut surprinsa sa descopar lucruri de mult bun simt, logice si foarte ancorate in realitatea vietii de zi cu zi ale celor care fac vanzari. In plus, am descoperit si constientizat multe aspecte carora pana acum nu le acordam importanta cuvenita.

Mi-a placut mult la acest curs realismul discutiilor si interactiunii cu trainerul Mircea Enescu, precum si faptul ca nu ne-a agasat cu tips & tricks-uri subtiri de genul “daca clientul zice asta, tu ii zici asta, iar daca zice asta, tu i-o zici pe astalalta si gata vanzarea!”

Apoi am fost placut impresionata ca trainerul nu se bazeaza pe slide-uri supraincarcate in PowerPoint, ca nu sta cu spatele la noi citindu-ne informatiile din slide-urile proiectate pe perete, ci ca vorbeste liber, coerent, aducand, in masura posibilitatilor, cat mai multe exemple si recomandari adaptate domeniului de activitate al cursantilor.

Recomand acest training de vanzari intensiv tuturor celor care vor sa inteleaga cu adevarat ce inseamna o vanzare si sa-si imbunatateasca performantele in vanzari.”

Ana Luca, Manager de Proiect, www.wfs.eu

 

“Cursul lui Mircea mi-a deschis noi orizonturi si astept cu nerabdare sa pun in practica tehnicile de vanzari invatate in cele doua zile.

Imi dau seama ca am pierdut timp pretios pana acum insa cu siguranta voi avea un altfel de acces la clienti incepand de astazi.

Am apreciat organizarea si prezentarea informatiilor din cadrul cursului, precum si calitatea oamenilor prezenti la acest training.

Multumesc, Mircea!”

Irina Popa, Reprezentant Vanzari, www.listafirme.ro

 

“Multumesc, Mircea, pentru acest training de vanzari!

Esti teribil de contagios cu optimismul tau, iar atitudinea pozitiva in vanzari este un atuu de necontestat!

Cele doua zile de curs mi-au redat increderea in capacitatea mea de a vinde si m-au ajutat sa inteleg mai bine unde gresesc in relatiile cu clientii.

Recomand cu incredere acest training atat celor care au o experienta de doar cateva luni in vanzari, dar si celor care lucreaza deja de ani de zile, dar nu au avut niciodata sansa sa urmeze un training de vanzari care sa-i ajute sa inteleaga mai clar ce au de facut in fiecare zi pentru a fi eficienti la maximum.”

Vasile Irina, agent de vanzari, www.viamond.ro

 

“Sunt la inceput in acest domeniu vast al vanzarilor si am considerat ca este vital sa imi incep cariera cu o serie de cursuri de specialitate si citind cat mai mult.

Am venit la cursul de vanzari al lui Mircea asteptand sa invat bazele vanzarilor intr-un mod cat mai corect si eficient posibil.

A fost exact ceea ce ma asteptam sa invat de la acest curs, a fost o experienta foarte frumoasa si extrem de interesanta. Fiecare din cursanti a fost implicat activ in curs, ceea ce a dat incredere mai mare fiecaruia dintre noi.

Asteptariile mele fata de acest training de vanzari au fost depasite, am invat chiar mai multe decat ma asteptam.

Cel mai mult mi-a placut ca a fost un curs foarte interactiv, cu foarte multe exemple si cazuri concrete, astfel incat fiecare dintre cursanti sa poata puna in aplicare exemplele si tehinicile de vanzare in functie de domeniul sau de activitate.

Nu au fost deloc momente in care sa fi intervenit plictiseala si monotonia, ceea ce a fost extraordinar de placut, iar timpul a trecut foarte repede.

Mircea, cursul tau de vanzari este unul dintre cele mai antrenante si mai interesante cursuri la care am participat.

Iti multumesc si promit sa te tin la curent cu performantele mele in viitor.”

Retean Marius, Reprezentant Vanzari, www.lifeart.ro

 

“Inainte sa vin la acest curs – recunosc, “impins” de la spate de managerii mei – ma gandeam ca o sa fie o mare nenorocire si plictiseala… Insa am fost acolo si cred ca am facut un lucru foarte bun.

Dupa acest training de vanzari am pus in practica doar cateva dintre recomandarile lui Mircea si chiar m-au surprins reactiile clientilor. Ma voi stradui sa aplic cat mai multe dintre informatiile notate de drag in cele doua zile.

Ma declar multumit si plin de informatie utila dupa acest curs. Il recomand tuturor agentilor de vanzari, iti structureaza foarte bine informatia si te ajuta sa-ti clarifici multe dileme.

Iti multumesc, Mircea, pentru suportul oferit, precum si pentru seriozitatea si profesionalismul tau!”

Claudiu Raducan, Area Sales Manager, www.sartorom.ro

 

Scrie aici comentariul tau:

*

Completeaza numarul corect in casuta de mai jos (filtru anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.