Cum sa primesti gratuit trainingurile mele video sau cursul meu online de vanzari

Te invit astazi sa (re)citesti toate articole postate deja pe acest blog! Vezi mai jos, in partea dreapta arhiva completa a blogului grupata pe luni.

Apoi, te invit sa le comentezi ca sa castigi

– ori trainingul meu video “Cum sa (te) vinzi scump pe o piata innebunita de “cel mai mic pret din Romania” in valoare de 247 lei,

Cum ar arata cifrele afacerii tale daca reprezentantii tai de vanzari ar da reduceri de pret mai rar si mai mici?

Oare ar fi interesant sa stie cum sa vanda solutii mai scumpe (si cu beneficii mai multe) clientilor cu “dare de mana” care, in prezent, vin si cer “ceva ieftin”?

Descopera si tu aproape toate problemele ce pot fi rezolvate intr-un program de training pentru reprezentantii de vanzari! Click aici chiar acum!


– ori trainingul meu video “Cum sa fii convingator in fata clientilor tai” in valoare de 187 lei,

– ori un loc gratuit la cursul meu online de vanzari in valoare de 247 lei.

Fiecare comentariu publicat pe site pana la 1 ianuarie 2014 iti ofera o sansa de castig. Mai exact, daca ai un singur comentariu (de minimum 300 de caractere fiecare comentariu), atunci ai o singura sansa de castig, daca ai 3 comentarii, atunci ai 3 sanse de castig si tot asa.

Te-ai saturat sa-ti vezi oamenii de vanzari pierzandu-se zilnic facand multe vanzari slab profitabile cu clienti multi si cu bugete reduse? Ai vrea sa-i vezi cum isi fac timp pentru a lucra si castiga proiecte mai mari, cu un grad sporit de profitabilitate?

Descopera si tu aproape toate problemele ce pot fi rezolvate intr-un program de training pentru reprezentantii de vanzari! Click aici chiar acum!


In total, pentru comentariile publicate in intervalul 1 septembrie 2013 – 1 ianuarie 2014 vor fi acordate 10 premii, fiecare castigator putand sa-si aleaga premiul dorit!

Ce sa scrii in comentariul tau? Iata doar cateva sugestii:

– povesteste o intamplare care are legatura cu subiectul articolului, indiferent daca sustine sau contrazice ideile din articol;

– spune cum crezi tu ca se pot aplica in practica ideile din articol sau de ce nu nu pot fi puse in practica ideile din articol;

– scrie de ce avantaje / dezavantaje va avea parte cel care aplica sau ignora  ideile din articol;

– mentioneaza care sunt riscurile la care se expune / riscurile pe care le evita cel care aplica sau ignora  ideile din articol.

De ce oare partenerii tai externi de afaceri isi trimit periodic oamenii de vanzari la cursuri?...

Oare pentru ca agentii de vanzari instruiti inchid mai rapid o tranzactie, stiu sa vanda mai mult unui client, au abilitatile necesare identificarii corecte si rapide a potentialului unui client ca sa nu-si piarda timpul inutil?

Descopera si tu aproape toate problemele ce pot fi rezolvate intr-un program de training pentru reprezentantii de vanzari! Click aici chiar acum!


Daca ai neclaritati vizavi de acest concurs, te rog sa postezi intrebarea ta in rubrica de comentarii de mai jos.

Mult succes si spor la… comentat! :)

 

Despre Mircea Enescu

Dupa un training cu Mircea, trainer vanzari B2B cu peste 800 de zile de training livrate pana in prezent, oamenii de vanzari:
♦ sunt mai motivati si mai increzatori in fortele proprii si in ceea ce vand, fiind astfel mult mai convingatori in fata clientilor lor;
♦ au un curaj mai mare si o rata de reusita crescuta in abordarea noilor clienti,
♦ sunt mai eficienti in alocarea resurselor acelor procese de vanzare cu cele mai mari sanse de finalizare;
♦ stiu sa reziste cu profesionalism cererilor de reduceri de pret;
♦ dobandesc un nivel sporit de energie si de entuziasm, ceea ce ii ajuta sa faca fata mai bine stress-ului si refuzurilor clientilor, principalii demoralizatori ai oricarui vanzator.

Care sunt indicatorii pe care Mircea Enescu ii poate imbunatati in cadrul companiei dvs. printr-un program consistent de consultanta si instruire in vanzari:
♦ cresterea marginii medii comerciale;
♦ cresterea vanzarilor;
♦ scaderea termenului mediu de plata;
♦ cresterea valorii comenzii medii;
♦ cresterea numarului de intalniri cu factorii de decizie ai potentialilor clienti si a ofertelor transmise acestora;
♦ cresterea ratei de inchidere a tuturor ofertelor transmise potentialilor clienti;
♦ scurtarea procesului de vanzare, reducerea timpului necesar deplasarilor si intalnirilor, diminuarea costurilor de vanzare; etc.

Vrei sa discuti cu Mircea? Vrei sa vezi o sesiune demo live de training sau coaching de vanzari, inclusiv pe Skype? Click aici chiar acum

Cursantii si managerii cursantilor apreciaza la trainingurile sale (vezi aici ce probleme ale echipei de vanzari pot fi rezolvate in cadrul unui training de vanzari):
♦ realismul si utilitatea practica imediata a informatiilor livrate si dezbatute in cadrul cursurilor sale;
♦ adaptarea tematicii trainingului la activitatea profesionala a cursantilor, indiferent in ce domeniu lucreaza acestia;
♦ stilul puternic interactiv de sustinere a trainingurilor (in cadrul grupelor de pana la 12 persoane aproape intreaga informatie este „smulsa” de la cursanti gratie intrebarilor trainerului), plictiseala si neimplicarea cursantilor fiind astfel garantat excluse;
♦ atmosfera destinsa, deloc formala, adecvata procesului de invatare;
♦ abilitatea de face fata cu eleganta si profesionalism chiar si celor mai dificili cursanti fara a ofensa pe cineva si fara a afecta atingerea obiectivelor procesului de instruire.

Dincolo de trainingurile de vanzari, negocieri, managementul relatiilor cu clientii, customer care, time management, Mircea genereaza rezultate apreciate de catre clienti sai in urmatoarele servicii:
♦ evaluare competente si abilitati echipa de vanzari;
♦ coaching pe teren (1 cursant/sesiune) – observarea punerii in practica a informatiilor livrate in cadrul programelor de instruire, analiza individuala a proceselor de vanzare curente, gasirea de solutii la problemele intalnite in interactiunile cu clientii, jocuri de rol in cadrul carora simulam intalniri de vanzari, recapitulare informatii livrate in cadrul sesiunilor de training;
♦ coaching pe Skype (1 cursant/sesiune) – recapitulare informatii livrate in cadrul sesiunilor de training, jocuri de rol in cadrul carora simulam intalniri de vanzari, gasirea de solutii la problemele intalnite in activitatea de vanzare de zi cu zi, analiza individuala a unor procese de vanzare actuale, cu mize mari si importante;
♦ recrutare reprezentanti vanzari (interviuri fata in fata, telefonice sau Skype) – verificarea prezentei abilitatilor necesare succesului in vanzari, intocmirea unui top 3 al candidatilor intervievati + raport despre fiecare persoana intervievata;
♦ obtinere de intalniri cu potentiali clienti – serviciu destinat antreprenorilor si companiilor care-si doresc o crestere a numarului de intalniri cu factorii de decizie ai potentialilor clienti;
♦ vizite de vanzari, singur sau impreuna cu reprezentantul de vanzari al clientului, in vederea atragerii de noi clienti – serviciu destinat antreprenorilor si companiilor care-si doresc o crestere a ratei de succes a intalnirilor cu factorii de decizie ai potentialilor clienti;
♦ evaluare abilitati de vanzare + consultanta in vederea angajarii – serviciu destinat reprezentantilor si managerilor de vanzari care-si doresc o justa evaluare a competentelor pe care le stapanesc, precum si dezvoltarea acestora in vederea obtinerii rapide a unui job de succes in vanzari.

Descopera aici cu ce companii a lucrat Mircea pana in prezent, vezi aici ce probleme ale echipei de vanzari pot fi rezolvate in cadrul unui training de vanzari, iar aici vezi ce anume il diferentiaza.
Apoi, conecteaza-te cu Mircea pe Google+, pe Facebook si pe Linkedin si nu uita sa te abonezi la newsletterul "Cum sa vinzi cu succes" al acestui blog.

Vrei sa discuti cu Mircea? Vrei sa vezi o sesiune demo live de training sau coaching de vanzari, inclusiv pe Skype? Click aici chiar acum

Comentarii

 1. cristi spune

  Mircea, iti multumesc pentru premiu! Pentru ca deja am beneficiat de cursul tau online voi opta pentru trainingul video “Cum sa (te) vinzi scump pe o piata innebunita de “cel mai mic pret din Romania”.

  O zi frumoasa tuturor si, pentru ca tocmai am revenit din estul tarii trecand deci prin zona cea mai afectata de zapada, aveti grija cum si pe unde circulati!

 2. Nu imi vine sa cred ca am castigat!!! Multumesc. Si daca tot ii pe ales, as vrea trainingul video “Cum sa(te) vinzi scump pe o piata innebunita de “cel mai mic pret din Romania”.
  Cornigeanu Constantin
  Str.G. Baritiu nr.25 A
  Hunedoara
  Jud.Hunedoara.

 3. Mircea Enescu spune

  Iata si castigatorii care au comentat in intervalul 1 septembrie – 31 decembrie 2013 articolele acestui blog si primesc un cadoul la alegere:

  1. Reka – berkemann.ro@…

  2. Radu Danut Munteanu – radudanutmunteanu@…

  3. Camelia – camelia.parfeni@…

  4. Constantin “KOBA” – antimiu.constantin@…

  5. Cristi – cristi.prescornita@…

  6. Rita – rodica_rita@…

  7. Alexandra Ionescu – sanda_rom2005@…

  8. Sorin – soavasorin@…

  9. Oana – VguR@…

  10. Constantin – cornigeanu25a@…

  Felicitari!

 4. pascu ana spune

  Sunteti suuuper tare!

 5. Eugen spune

  Domnule Enescu,

  Sunt un fost “om de linia intai” scarbit de neprofesionalismul (a se citi “analfabetismul”) managerilor tineri si fara experienta angajati pe bani putini “ca sa scoata bani din piatra seaca”.

  Ei isi iau angajamente fanteziste, fara o cunoastere minimala a pietii si a capacitatii de absorbtie a acesteia si de multe ori chiar fara cunoasterea domeniului de activitate (un sales manager cu experienta pe piata alimentara a fost angajat in vanzari de masini unelte).

  Si toate “pariurile” astea nu le sustin nicicum, ci le arunce in spate fortei de vanzari. Si asta doar pt ca angajatorul vrea ceva “ieftin si bun” pentru departamentul de vanzari… care seamana destul de mult cu anvelopele: e singurul care are cu adevarat contactul cu piata.

  • Mircea Enescu spune

   Intotdeauna trebuie sa fii pregatit pentru orice si sa ai mereu cel putin o alternativa, daca nu chiar doua, in buzunar… Vorba unui personaj dintr-un recent film romanesc: “viata e complexa si prezinta multe aspecte”.

   Ce spuneti dvs. se intampla mereu si oriunde, nu numai in Romania. Daca ai insa o optiune de rezerva, lucrurile nu mai mai sunt deloc tragice. Chestie de life management…

 6. Mircea Enescu spune

  Iata si castigatorii care au comentat pana pe 1 septembrie articolele acestui blog:

  1. Laurentiu Nicolae, email: lavrentziu@…
  2. Daniel, email: apologetx@…
  3. Rodica Salavastru, email: r_saldarr@…
  4. Florin D, email: florin@…
  5. Olimpiu, email: olimp_16@…
  6. Mihaela, email: alevi_codita@…
  7. Ramona, email: ilie.ramonacristina@…
  8. Florian, email: florian_vasile@…
  9. Vasilache Daniela, email: dannyela_66778@…
  10. Claudia, email: cghiorghisor@…

  Un nou concurs “Comentezi si castigi” are loc in intervalul 1 septembrie – 31 decembrie. Vor fi oferite tot 10 premii la alegere catre tot 10 castigatori.

  Mult succes!

 7. Cornelia Maruntis spune

  Mircea, toate lectiile tale sunt minunate, doar ca nivelul de intelegere si de cultura al clientilor sunt, in multe cazuri, foarte scazute. In activitatea de vinzari intilnesti oameni care, dupa doua-trei minute, dau semne de plictiseala sau vor sa-i lasi in pace. Mi-as dori sa gasesc solutii care sa capteze si sa mentina atentia clientilor, sa le trezesc interesul. Noi vindem niste produse (financiare) de care majoritatea clientilor au nevoie mai devreme sau mai tirziu, insa clientii nu realizeaza acest lucru.

  • Mircea Enescu spune

   Cornelia, sunt convins ca vei beneficia si tu de cursuri de vanzari care sa te ajute. E foarte important insa ca voi, cei din linia intai, sa le cereti sistematic acest lucru managerilor vostri. Foarte pe scurt, raspunsurile la problemele tale ar putea fi sa incepi sa intrebi mult mai mult decat povestesti despre ce ai tu de vanzare si sa vorbesti doar despre ceea ce ii intereseaza pe clientii tai.

   • Cornelia maruntis spune

    Draga Mircea, Cred ca ai intuit foarte bine profilul meu, deoarece eu am lucrat toata viata in linia intii, dar am vorbit eu mai mult, pina si eu mi-am dat seama ca trebuie sa ascult mai mult si sa las clientul sa puna intrebari! Iti multumesc ca existi si chiar mi-as dori cursul de vinzari. Mult success!

 8. Este bun filmul, insa doar pentru amuzament…

  Daca am reusi sa vindem asa, am avea pe masa toti vanzatorii numai paine alba, dar meseria de om de vanzari este mult mai complexa…

  Toate cele bune!

 9. Am inceput si eu sirul comentarilor si pana la urma am pierdut numarul lor. Cum pot afla daca m-am calificat sau nu? Sper ca aceasta initiativa cu comentariile sa isi atinga scopul. Am avut si eu pe forum astfel de initiative si pot spune ca si-au indeplinit obiectivele. Va doresc toate cele bune!

  • Mircea Enescu spune

   Din pacate, nu stiu o metoda prin care sa pot demonstra “comentatorilor”:) mei cate dintre comentariile lor au fost aprobate si publicate pe acest blog. Trebuie sa ma credeti pe cuvant sau sa tineti o evidenta a articolelor la care ati scris comentarii sau sa-mi spuneti voi ce as putea face eu in acest sens. Multumesc pentru intelegere!

 10. Hello Mircea!
  Te felicit pentru ideea pe care ai avut-o de a oferi în această manieră ceva gratuit celor interesaţi de subiectele pe care le abordezi, pentru teasing-ul făcut şi pentru tot efortul tău susţinut de promovare şi de afirmare.
  Apreciez, de asemenea, ritmicitatea şi regularitatea cu care derulezi campaniile de e-mailing.
  Ideea cu comment-urile pare destul de simplă şi trebuie să recunosc că poate duce la atingerea mai multor target-uri concomitent, mai ales intr-o perioadă alocată în general concediilor sau “hibernării legumicole”… ;-)
  Mult succes,
  Leo

Scrie aici comentariul tau:

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Completeaza numarul corect in casuta de mai jos (filtru anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.