Sapte mari “secrete” pentru succesul in vanzari (traducere)

(Traducere a articolului “Seven Top Secrets for Success in Selling” de Art Sobczak's.) Daca esti student intr-ale vanzarilor, esti fara indoiala familiar cu Brian Tracy. Inca sunt vii amintirile cand, la inceputul carierei mele, ascultam clasicul program al lui Brian pe caseta “Psihologia vanzarilor”. La fel ca majoritatea materialelor solide de vanzari, acesta este relevant si astazi. Si imi aduc aminte ca imediat ce am inceput pe cont propriu, l-am vazut pe Brian la un seminar. Am fost Citeste mai mult..

Brian Tracy: Cum sa ajungi supervedeta de vanzari. 21 de moduri excelente de a vinde mai mult, mai rapid si mai usor

  Coperta spate - "Brian Tracy: Cum sa ajungi supervedeta de vanzari. 21 de moduri excelente de a vinde mai mult, mai rapid si mai usor" Alaturati-va primilor 10% Brian Tracy impartaseste cele mai importante principii pentru succesul in vanzari, pe care le-a descoperit in 30 de ani de training cu peste o jumatate de milion de agenti de vanzariprofesionisti, din 23 de tari. Bazate pe activitatea desfasurata cu agenti de vanzari de top si pe observatiile lui atente asupra Citeste mai mult..

Brian Tracy: Psihologia Vanzarilor

  Coperta spate - Brian Tracy: Psihologia Vanzarilor “Intelegerea psihologiei care sta in spatele procesului de vanzari este un factor decisiv daca vrei sa obtii succesul viselor tale. Aceasta carte este cheia spre intelegerea acestei psihologii.” TOM HOPKINS, autorul lucrarii “Cartea despre vanzari” “Folosind principiile din PSIHOLOGIA VANZARILOR, am devenit cel mai bun vanzator din compania mea. Oriunde, oricand si orice vinzi, ideile unice si verificate ale lui Brian Tracy Citeste mai mult..