Marturii Curs de Vanzari Intensiv 18 – 20 noiembrie 2011

Din fericire, venind la trainingul lui Mircea am ales un curs de vanzari care-mi va da de gandit mult timp de acum inainte.

Efectul acestor trei zile pline de invaturi practice se evapora lent! Spun “din fericire” deoarece credeam ca sunt un vanzator bun care nu mai are nevoie de cursuri. Imi imaginasem ca fiind manager general al unei companii cu o cifra de afaceri de aproape 2 mil. euro nu as avea ceva de invatat dintr-un curs de vanzari.

Insa Mircea mi-a demonstrat contrariul si am invatat de placere – habar n-am avut cand a trecut timpul – timp de 3 zile, zilnic de la ora 9:00 la 17:00! Iar ceea ce e cel mai interesant este ca tot ceea ce am aflat functioneaza de minune si in viata personala, unde suntem mereu vanzatori si negociatori.

Orlando Nistor, general manager, www.adultconstruct.ro, Piatra Neamt

 

“Am asteptat cateva luni Cursul de Vanzari Intensiv al lui Mircea si eram nerabdatoare sa se formeze si grupa de la Cluj. Auzisem pareri pozitive din partea fostilor cursanti, insa tot nu-mi puteam forma o idee despre modul de desfasurare al acestui curs de vanzari.
La prima impresie, 3 zile de curs intensiv cu un trainer pe care nu-l cunosti, cu alti participanti total straini fata de tine, intr-un  weekend pe care inainte ti-l dedicai odihnei, toate acestea te scot din zona ta de confort si nu prea e placut.

Dar combinatia de informatii utile, modul interactiv sustinut permanent de un trainer excelent pregatit, cursantii deschisi si interesati si atmosfera relaxata sunt doar cateva dintre elementele care te fac sa reintri in starea de bine, sa participi in mod activ la curs si sa asimilezi un bagaj mare de cunostinte intr-un timp atat de scurt.

Duminica seara, dupa terminarea cursului, am fost convinsa ca a fost alegerea perfecta. Informatiile care mi-au fost reamintite si cele pe care tocmai le-am invatat reprezinta un mare PLUS, o investitie atat in propria persoana, dar si in munca pe care o desfasor.”

Mihaela Beldean, director comercial, www.printcard.ro, Cluj-Napoca

 

“Fiind abonat al newsletter-ului lui Mircea, newsletter pe care-l astept cu mare interes de fiecare data, aveam asteptari foarte mari de la acest curs de vanzari.

Si nu am fost dezamagit: trainerul s-a dovedit a fi un tip care a stiut sa ne tina in priza, ne-a pus mereu intrebari, nu ne-a lasat sa ne vedem de gandurile noastre si a venit in mod continuu cu exemple pertinente din domeniul vanzarilor, exemple care ne-au cam dat peste cap ideile noastre si ce stiam noi inainte. NU am scris dupa dictare, NU am facut formule, NU am invatat cuvinte noi pompoase care sa-i arate clientului cat de “pregatiti” suntem noi, vanzatorii.

In timpul acestui curs de vanzari a fost mereu o atmosfera foarte prietenoasa, practic, am fost la o discutie cu un prieten care ne-a ajutat sa ne imbunatatim eficienta muncii noastre de zi cu zi. Si chiar si dupa o saptamana de la curs, informatia este inca foarte clara in mintea noastra… Pentru ca totul este, in realitate, atat de simplu in “treaba cu vanzarile”!…

Recomand cu incredere, mai putin celor din domeniul nostru de activitate! :)”

Iosif Varga, managing partner, www.vivafacilities.ro, Timisoara

 

“Am venit cu gandul de a-mi imbunatati tehnicile de vanzare. Nu aveam asteptari foarte mari si, trebuie sa recunosc, ma rugam sa nu fie prea plictisitor. :)

Dar cele 3 zile ale cursului de vanzari intensiv au fost extraordinare, timpul a trecut chiar foarte repede. Meritul este insa al lui Mircea, deoarece a reusit sa ne acapareze total atentia si interesul si sa ni le mentina in mod continuu la cote foarte ridicate.

Pe parcursul acestui curs de vanzari mi-am dat seama ca o parte dintre tehnici le foloseam, insa nu in mod constant pentru ca nu eram constient de importanta lor.

As fi vrut sa fi fost mai multe exercitii practice, insa tinand cont ca acest curs a fost este unul intensiv, am inteles de ce au lipsit.

Per total, urmare a participarii la acest curs de vanzari, viziunea mea despre procesul de vanzare s-a schimbat mult, e mult mai clara si stiu exact mai bine ce am de facut. Multumesc, Mircea!”

Dani Tudosie, reprezentant vanzari, Class Distribution SRL, Timisoara