Marturii Curs de Vanzari Intensiv 2 – 4 septembrie 2011

Marea realizare a participarii la cursul lui Mircea este ca, prin exemple concrete, ne demonstreaza ca putem vinde. In cazul meu, acest lucru s-a tradus printr-o mai mare incredere in fortele proprii.

Am realizat cat este de important sa imi calific posibilul client si sa caut cea mai buna abordare in functie de ceea ce AUD de la el. Totodata am descoprit ca, atat limbajul verbal, cat si cel scris, pe care le foloseam in contactul cu clientii, erau total nepotrivite, ei neintelegand mare lucru din informatiile “pompoase” pe care le transmiteam.

Asa ca am modificat mesajele directionate catre clienti, facandu-le mai simple si mai concrete si acest lucru chiar a dat roade: mi-am atins targetul lunar in prima saptamana de munca de dupa curs.

Multumesc, Mircea, si recomand cursul tau (foarte practic!) tuturor oamenilor care VAND sau au de gand sa intre in acest domeniu incitant al Vanzarilor.

Florentina Petre, reprezentant vanzari, www.imopedia.ro

Aveam nevoie de un program de pregatire in domeniul vanzarilor, iar un prieten mi-a recomandat sa iau legatura cu Mircea. Asa ca am mers „pe incredere”, un risc destul de mare in spatiul balcanic.

Am avut parte de 3 zile interesante in care Mircea ne-a prezentat aspecte fundamentale legate de domeniul vinzarilor, aspecte bazate intr-o proportie foarte mare pe lucruri concrete pe care el le-a descoperit prin experienta practica.

Bineinteles ca participarea la curs nu te transforma intr-o “masina de vinzari”. Cu siguranta ca cele mai bune rezultate vor aparea dupa multe greseli comise in continuare, dar care vor putea fi intelese, folosind informatia de la curs, si evitate pe viitor. Ceea ce este foarte normal pentru ca nu poti dobindi in 3 zile ceea ce altii au cistigat prin ani de munca.

Consider acest aspect foarte important mai ales in societatea de astazi, unde toata lumea viseaza la „pastila magica” care poate rezolva toate problemele rapid si, daca se poate, fara efort.

Cu alte cuvinte, Mircea iti explica clar, pe indelete si cu rabdare cum trebuie procedat corect de la bun inceput.

In final, vreau sa punctez un alt lucru: succesul in vinzari va fi determinat de caracterul tau, deoarece fara verticalitate, onestitate si profesionalism, nu vei reusi pe termen mediu si lung, contrar a tot ceea ce se promoveaza in Romania. Daca esti adeptul acestor valori, atunci poti apela fara ezitari la Mircea si te vei convinge singur.

Ovidiu Nitu, General Asig, broker de asigurari

Am venit la cursul lui Mircea din dorinta de a evolua si a invata lucruri noi. Pe parcursul celor 3 zile am aflat concret ce trebuie facut pentru a castiga clienti noi, aspect foarte important pentru compania noastra. Deja am pus in practica tehnicile descoperite la curs si se vad rezultatele. Multumesc, Mircea!

Marius Groparu, agent vanzari, www.tornadotrade.ro

Am venit la acest curs convinsa ca nu ma voi descurca niciodata in vanzari.
Insa experienta lui Mircea si exemplele sale concrete au avut un mare impact asupra felului in care eu vedeam procesul de vanzare si asupra greselilor pe care le faceam.

Dupa acest curs am inteles ca “a vinde” nu este un lucru mecanic, ci un proces care trebuie sa aiba la baza crearea unei relatii.

Am inceput sa aplic ce-am aflat de la Mircea. Sunt convinsa ca voi avea rezultate mult mai bune decat inainte de curs!”

Andreea Niculcea, trainer, translator si interpret de limba engleza si romana