Marturii Curs de Vanzari Intensiv 5 – 7 august 2011

Iti multumim, Mircea, atat eu cat si cei doi colaboratori ai mei pe care i-am adus la cursul de vanzari. Informatiile primite ne sunt de un real folos in afacerile noastre. Pentru urmatorul curs, cel de la inceputul lui septembrie, intentionez sa trimit inca doi dintre colaboratorii cu care lucrez pentru a invata modul de gandire si pasii necesari in vanzari.

Liviu Turcu

 

Am batut la usa lui Mircea din postura unui Toma Necredinciosul. Dar eram curios. Prea scrie bine in newsletterul sau , asa ca mi-am zis “hai sa vad exact despre ce e vorba”. Vroiam sa ma lamuresc ce stiu, dar, mai bine zis, ce si cat nu stiu. Si uite asa, timp de 3 zile am interactionat cu Mircea, l-am ascultat, dar am interactionat si cu ceilalti colegi de curs.

 

Daca merita sa te inscrii la cursurile tinute de Mircea? Va pot spune ca doresc sa revin la cel din 16, 17 si 18 septembrie, deoarece am descoperit in perioada celor 3 zile de training multe solutii practice care-mi sunt de mare ajutor in activitatea mea.

Spre exemplu: cum pot sa ma retrag atunci cand simt ca pierd “batalia“, ramanand cu sansele intacte pentru a castiga razboiul, cat de mult pot “lasa garda jos“ pentru ca, in final, sa realizez vanzarea, dar, mai ales, cat de mult conteaza sa te prezenti cu “lectiile“ facute in fata clientului si cum anume trebuie sa te pregatesti.

Acum sunt convins de trainerul si omul Mircea Enescu!

Marcel  Iftode, regional sales manager, Gama & Gama Distribution SRL

DA, aplic aproape tot ceea ce am descoperit la Cursul Intensiv de Vanzari atat in plan profesional, cat si in viata de zi cu zi. Si eu, la fel ca fiecare dintre noi, am zilnic nenumarate vanzari si negocieri aproape pretutindeni.

Pentru mine acest curs a fost unul foarte util, interactiv, haios, relaxant (in nicio zi de training nu am simtit cand a trecut timpul) si, poate cel mai important, a fost un curs la obiect.

Explicatia este una singura: profu’ Mircea Enescu e super tare!

Claudia Gaman, consultant asigurari de viata, EUREKO Romania

Am plecat de la cursul lui Mircea cu o mare incredere in forta mea de om de vanzari! Si asa cum a reusit acest lucru in ceea ce ma priveste, sunt convins ca la fel se (va) intampla cu toti cursantii sai.

Inca nu pot sa sustin prin dovezi practice eficienta recomandarilor lui Mircea, insa sunt convins ca aceste dovezi vor aparea cat de curand!

Il recomand pe Mircea cu mare caldura si satisfactie oricui isi doreste sa afle in doar trei zile lucruri pe care singur le poti afla cu greu si cu multi nervi in ani de zile de erori, unele chiar foarte costisitoare…

Andrei Ene, manager de vanzari, www.fortesys.ro

Inainte de a veni la cursul lui Mircea credeam ca o sa fie plictisitor,  3 zile de taining… Dar nu a fost asa, am avut foarte multe de invatat.  Seful meu m-a determinat sa vin la acest curs, el asigurandu-ma ca voi descoperi multe aspecte care ma vor ajuta sa-mi imbunatatesc procesul de vanzare.

Pot sa-ti zic ca nici nu am simtit cu au trecut 3 zile, pentru ca ce se discuta la curs este foarte util. Am avut parte de discutii pe diferite cazuri care mai de care interesante. Am avut foarte multe situatii in care nu stiam cum sa abordez anumiti clienti, dar acum stiu datorita celor invatate la cursul lui Mircea.

Voinea Florin, reprezentant vanzari, www.tornadotrade.ro

M-am simtit excelent pe parcursul celor 3 zile de training cu Mircea! Am venit la curs cu dorinta de a-mi imbogati cunostintele si de a ma perfectiona in domeniul vanzarilor.
Ceea ce am aflat in cadrul acestui training intensiv – desi lucrez in vanzari de multi ani – au fost lucruri noi si explicate pe intelesul tuturor, care cu siguranta imi vor folosi in munca de zi cu zi si, de ce nu, si in viata.

Sunt foarte multe de spus din punctul meu de vedere despre cursul lui Mircea si toate numai DE BINE!

Sigur colaborarea mea cu Mircea va continua. Cu drag si interes voi mai fi prezent si la alte cursuri livrate de el, pentru ca este si un bun PEDAGOG. Mult succes, MIRCEA!!!

Bogdan BRATIANU

Sunt foarte multumit de fiecare minut de participare la acest training intensiv de vanzari, mi-am luat toate informatiile de care aveam nevoie, iar impresia mea este una excelenta. Cu prima ocazie voi participa din nou la un curs sustinut de Mircea Enescu.

Discutiile de pe parcursul trainingului au fost libere si folositoare, atmosfera intregului curs a fost placuta si instructiva, s-a vazut clar experienta trainerului. In general, de la un training pleci cu trei – patru chestii, insa de data aceasta am plecat acasa cu tot cursul. Il recomand cu incredere oricarei persoane care vrea sa invete sa vanda!

Ovidiu Alin Bulmoaga, consultant asigurari de viata, EUREKO Romania