Când ar trebui să te minți singur și când ar trebui să fii brutal de sincer ca întreprinzător

(Articolul original aici https://www.inc.com/jeff-haden/want-to-be-successful-mark-cuban-says-sometimes-you-need-to-lie-to-yourself-and-other-times-be-brutally-honest.html, text tradus cu Deepl.) Poate onestitatea (de sine însuși) să vă facă mai de succes? Mark Cuban (multi-milionar american, jurat in emisiunea similara "Imperiului leilor" de la americani) descrie când ar trebui să vă mințiți pe voi înșivă și când ar trebui să fiți brutal de cinstit. Cu toții ne mințim singuri. În unele Citeste mai mult..

5 lecții pentru a construi o afacere de la zero

(Articolul original aici https://www.inc.com/young-entrepreneur-council/5-lessons-for-building-a-business-from-scratch.html, text tradus cu Deepl.) 1. Creați produsele pe care doriți să le folosiți. 2. Exploatează momentele care îți schimbă viața. 3. Îmbrățișați banalul. 4. Transformați o experiență nuanțată într-un produs accesibil. 5. Priviți întregul ciclu de viață. Următoarele idei au fost sculptate și transformate în averi - dar, mai important, au avut un impact asupra unor vieți. Citeste mai mult..

De ce viitorul artei de a conduce oamenii va fi al celor care știu să asculte

(Articol original aici https://www.inc.com/matthew-goodman/why-future-of-leadership-will-be-powered-by-listening.html, text tradus cu Deepl.) Gândiți-vă la cineva din viața dumneavoastră care a fost un conducător pozitiv - cineva pe care îl cunoașteți și care vă cunoaște, personal. Poate fi vorba de un antrenor, un supraveghetor, un profesor sau un mentor. Imaginați-vă interacțiunile cu această persoană de-a lungul timpului și modul în care v-au schimbat. Ce a făcut ca această persoană să fie Citeste mai mult..

Cercetările în neuroștiință spun că lăcomia face ca o persoană să fie mai nervoasă și mai ostilă (și mai depresivă)

(Articolul original aici https://www.inc.com/nick-hobson/neuroscience-research-says-greed-makes-a-person-angry-hostile-depressed.html, text tradus cu Deepl.) Creierul persoanei lacome și efectul de domino Locuri de muncă prosociale și care descurajează lăcomia Cercetările recente în domeniul neuroștiinței dezvăluie un adevăr profund: urmărirea neîncetată a bogăției și a succesului, adesea celebrată, poate duce la o suferință emoțională și psihologică semnificativă. Acest studiu Citeste mai mult..

4 moduri în care marketingul tău se va schimba în 2024

(Articol preluat de pe Inc.com, https://www.inc.com/amanda-pressner-kreuser/4-marketing-trends-your-brand-needs-to-know-for-2024.html, text tradus cu Deepl) 1 - Instrumentele de inteligență artificială vor transforma peisajul de marketing 2 - Comenzile vocale și vocea în general capătă o importanță din ce în ce mai mare 3 - Vechile tale trucuri SEO nu vor mai fi eficiente (datorită căutării asistate de AI) 4 - Rețele sociale ar putea deveni prima alegere pentru comerț Încercați să Citeste mai mult..

Cum să-ți crești vânzările gratuit cu Google Alerts fără să știi nimic despre programare

Setarea alertelor Google pentru vânzări îți poate oferi informații neprețuite despre concurenții și clienții care te interesează. Folosesc alertele Google pentru a-mi crește vânzările. Aceste alerte de vânzări îmi oferă informații imediate despre principalii mei concurenți și potențialii mei clienți ideali. Îți voi împărtăși imediat informații despre modul în care experții folosesc Google Alerts pentru a-și crește vânzările. Ce este o alertă Google? O alertă Google este o modalitate Citeste mai mult..