Cum sa vinzi “dintr-un foc” catre zeci de potentiali clienti

In Evul Mediu, breslele meseriasilor din fiecare localitatea importanta puneau mana de la mana si cumparau moaste ale sfintilor. Astfel, in zilele in care erau celebrati sfintii respectivi, o mare de pelerini sosea pentru a venera marii inaintasi crestini si moastele lor. Insa, pe langa activitatile religioase, ce crezi ca mai faceau toti “turistii”? Bravo, ai ghicit, majoritatea pelerinilor (numarul acestora putea ajunge in unele situatii la zeci de mii) cumparau produsele meseriasilor. Care Citeste mai mult..

Cum sa ajungi la factorii de decizie ai clientului prin vanzatorii lui

Te-ai gandit vreodata ca poti ajunge la factorii de decizie ai potentialilor tai clienti apeland la vanzatorii lui pentru asta? E o tehnica simpla, care necesita sa-ti pui oleaca:) mintea la contributie si sa depui putintel efort. In mare, pasii tai ar trebui sa fie urmatorii: #1 – Documenteaza-te pe site-ul clientului si pe Google care sunt clientii pe care ii vizeaza compania pe care o ai in vizor. Descopera domeniile de activitate preponderente, zonele geografice, numarul de angajati Citeste mai mult..

Cu ce mesaj de impact deschizi usa noilor tai clienti? 6 recomandari!

Zilele trecute, la finalul unei discutii telefonice cu un amic, branch manager al unei banci, acesta imi spune: “Mircea, si daca auzi pe cineva nemultumit de banca cu care lucreaza, te rog sa-i spui ca poate primi pana la 600 lei daca isi muta contul de salariu la noi.” In general, tratez cu relativa indiferenta – la fel ca si tine, sunt convins! – mesajele de genul “si daca auzi pe cineva care are nevoie de serviciile/produsele mele, te rog sa ma recomanzi”, mai ales in situatiile in care nu Citeste mai mult..

7 idei ca sa stii cum sa-ti faci relatii cand mergi la diverse evenimente

Am participat zilele trecute la un eveniment de business. Am abordat si intalnit oamenii pe care-i vizam, am discutat si socializat cu cei care m-au solicitat. Departe de mine pretentia de a fii un networker profesionist, insa am observat o serie de lucruri care mi-au aratat ca nu ne prea pricepem la networking. Da, ma includ si pe mine aici, pentru ca “stiu ca nu stiu nimic”! :) Prin urmare, recomandarile de mai jos cred ca ne pot ajuta in viitor pe noi, vanzatorii, sa profitam la maximum Citeste mai mult..

Catelus cu parul cret, cine si ce te recomanda?

Toata lumea stie ca in minunata noastra tara toata lumea fura pe toata lumea: cei mici pe cei mari, dar si cei mari pe cei mici, clientii pe furnizori, vanzatorii pe clienti, salariatii pe patroni, angajatorii pe angajati si tot asa. Permanent trebuie sa fii intr-o continua si obositoare stare de veghe, cu mainile lipite de buzunar, ca nu cumva cel de langa tine sau chiar cel cu care vorbesti sa nu te fure. Toata lumea suspecteaza pe toata lumea si nimeni nu are incredere in nimeni. E infernal, Citeste mai mult..

Cum sa atrageti noi clienti: 14 recomandari utile

Exista unii oameni de vanzari si de afaceri de care banii "se tin scai". Orice ar face si orice ar vinde, ei fac profit. Si nu unul oarecare, ci unul suficient de consistent cat sa le asigure o viata indestulata. Ce au in comun toti acestia? Ce ii diferentiaza de marea masa a celorlalti? Iata in continuare 14 raspunsuri la aceste intrebari ca sa afli cum sa vinzi ca sa ai succes in vanzari: 1. Clientii cumpara de la oameni care sunt pe placul lor. Prin urmare, comportati-va astfel Citeste mai mult..