10 caracteristici ale vanzatorilor de succes + 4 trucuri cand recrutezi

(Doar 6 minute iti ia ca sa parcurgi integral acest articol.) Esti in cautare de agenti de vanzari? Nu esti inca foarte sigur ce sa alegi? Iti propun in continuare 10 caracteristici pe care le-am remarcat ca fiind prezente, in general, la reprezentantii de vanzari de succes. Fara pretentia de a fi un fin psiholog si fara a avea la indemana studii de specialitate realizate in acest sens, te rog sa privesti lista urmatoarea mai mult ca pe o parere personala. Te asigur insa ca nu e vorba de o Citeste mai mult..

Cum sa ai o prezenta de succes pe Linkedin, mai ales daca esti manager

Inca nu ti-ai creat cont pe Linkedin? Atunci te sfatuiesc sa aloci cat de curand ceva timp intr-un weekend studierii acestui “Facebook al afacerilor”, precum si catorva scurte discutii cu amicii tai care-l folosesc deja de ceva vreme. Daca ai insa un cont pe aceasta retea sociala, cred ca ti-ar prinde bine recomandarile urmatoare. Mai ales ca, si-n Romania, din ce in mai multi oameni de business si buyeri (potentiali clienti), dar si oameni de HR (potentiali angajatori), folosesc cu Citeste mai mult..

Daca vrei sa nu te pacalesti atunci cand angajezi un nou agent de vanzari

Din pacate, traim intr-o tara in care toata lumea incearca sa fure pe toata lumea. Consecinta? Steven van Groningen, CEO-ul bancii Raiffeisen Romania, spunea ca aproximativ 50% din efortul necesar construirii unei noi relatii de business pe meleagurile noastre este dedicat verificarii viitorului partener. Angajarea unui nou agent de vanzari este, deseori, periculoasa. Pentru ca frauda pe care ti-o poate provoca cineva din interior este mai mare decat cea provocata de cineva caruia nu i-ai Citeste mai mult..

Recrutezi agenti vanzari? 4 caracteristici ale oamenilor de vanzari de succes!

Esti in cautare de agenti de vanzari? Nu esti inca foarte sigur ce sa alegi? Da-mi voie sa-ti propun in continuare o lista a caracteristicilor pe care le-am remarcat ca fiind prezente, in general, la reprezentantii de vanzari de succes. Fara pretentia de a fi un psiholog si fara a avea la indemana studii de specialitate realizate in acest sens, te rog sa privesti lista urmatoarea mai mult ca pe o parere personala. Te asigur insa ca nu e vorba de o parere “dupa ureche”, ci una in care chiar Citeste mai mult..

6 costuri ascunse generate de echipa ta de agenti vanzari

Acest articol este dedicat managerilor de vanzari, dar si celor care isi doresc, la un moment dat, sa promoveze si sa aiba in subordinea lor o super-echipa de vanzari. Asa ca daca te afli in vreuna dintre aceste ipostaze, atunci acest mesaj iti este adresat prin excelenta. Procesul de vanzare realizat prin intermediul unei echipe de vanzari are o serie intreaga de costuri pe care, si daca vrei, si daca nu vrei, le platesti luna de luna. Important este insa sa fii constient de aceasta Citeste mai mult..