Cum ma laud in CV :)

Toate cifrele de mai jos pot fi sustinute cu documente si/sau marturii ale persoanelor cu care am avut sansa si placerea de a lucra!

Trainer de Vanzari / Freelancer
din Noiembrie 2010
Vezi aici cate cursuri am sustinut in calitate de freelancer, iar in sectiunea “Clienti si marturii” aici gasesti parerile cursantilor mei.

Trainer de Vanzari / Royal Bank of Scotland
Octombrie 2008 – Noiembrie 2010 (2 ani si 1 luna)
Daca sunt bun in vanzari si/sau training pe vanzari, este suficient sa citesti in finalul acestei pagini parerile celor care mi-au fost cursanti in cadrul bancii.

Trainer de Vanzari / ABN AMRO Bank
Februarie 2007 – Septembrie 2008 (1 an si 8 luni)
Cursantii mei noi angajati in 2007 au vandut in primele 6 luni cu 57% mai multe credite decat colegii lor noi angajati in 2006.

Reprezentant Vanzari Credite Personale / ABN AMRO Bank
Decembrie 2004 – Octombrie 2006 (1 an si 11 luni)
In 2005 am fost al 5-lea top performer (din cadrul fortei de vanzari directe) pe tara in vanzarea de credite personale clientilor cu un venit net mai mare de 250 EUR.

Direct Marketing Copywriter / Rentrop & Straton, a Romanian – German Publishing House
Ianuarie 2000 – Noiembrie 2004 (4 ani si 11 luni)
Am creat un pachet de marketing direct care a obtinut o rata de raspuns de 3,11%!

Inainte de anul 2000, am fost copywriter si/sau account executive in cadrul catorva agentii de publicitate precum JWT, Young & Rubicam, Saatchi & Saatchi etc.

Educatie
Scoala Superioara de Jurnalistica, Bucuresti, 1991 – 1995
Liceul “Vasile Alecsandri”, Galati, 1986 – 1990

Pentru profilul lui Mircea Enescu de pe Linkedin, click aici.

“Activitatea de trainer in care Mircea este implicat si dedicat i se potriveste foarte bine, datorita personalitatii lui comunicative, entuziaste, a experientei si profesionalismului sau in activitatea de vanzari directe. Mircea stie oricand sa imbine cunostintele teoretice cu exemplele practice si pentru asta cursantii participa cu placere la intalnirile cu el si gasesc aplicabilitatea ideilor discutate in activitatea lor zilnica. Am certitudinea ca atitudinea de invingator pe care o are Mircea il va sustine in continuare si il va ajuta sa valorifice orice oportunitate viitoare.”
Mirela Rogojina, Team Leader Retail, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Mircea’s coaching was great, fun and most of all very useful. His training methods are very client oriented and he is fully dedicated to cover all client relationship management process. After completing a training with Mircea, I have increased my confident level of my selling and social skills and those teachings remained in my mind as ground rules for my feature development as a commercial banker.”
Ionut Lepadatu, Business Development Officer, RBS Bank Romania
worked indirectly for Mircea at Royal Bank of Scotland

“Mircea, in primul rand vreau sa te felicit pentru incercarile indraznete, as zice eu, de a impartasi din cunostintele si experienta ta. Ca si parere pe care mi-ai lasat-o in urma sesiunilor de training, trebuie sa recunosc ca absolut toate intalnirile cu tine au fost unele constructive, benefice, decisiv de importante in procesul de vanzari, implicit in contactul cu clientii pretentiosi, dificili. Am apreciat indeosebi faptul ca tot ce ne transmiteai era intr-un mod elegant, cuprins in fraze usor de perceput si nu doar o seaca teorie, asa cum am mai intalnit. Am mai participat, de-a lungul timpului, la diferite simpozioane, discutii, traininguri, sesiuni de pregatire, iar diferenta o pot face chiar si prin simplul fapt ca nu “adormeam”, nu ma plictiseam… Umorul tau, exercitiile antrenante si jocurile de rol iti trezeau interesul, involuntar. Pe considerentele acestea, iti doresc mult succes in continuare!”
Adrian Baran, Direct Sales Executive, RBS Bank Romania
worked with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Am lucrat cu Mircea atat pe vremea ABN AMRO perioada in care amandoi am ocupat pozitii in departamentul Sales, cat si in cadrul RBS Bank cand el mi-a fost trainer. Deci pot spune ca Mircea este un foarte bun sales person, gasind modalitati inedite si care i-au usurat munca in vanzarea produselor bancare, iar acest lucru l-a transformat intr-un trainer cu picioarele pe pamant care stie cu ce ne confruntam in piata si care livreaza cursuri de vanzari usor de pus in practica. Cursurile tinute de Mircea nu sunt deloc boring, sunt interactive cu foarte multe exemple din viata noastra de zi cu zi dar si din experienta lui profesionala. I highly recommend him!”
Corina Chiritescu, Relationship Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Dupa un curs cu Mircea am fost mult mai motivata si mai increzatoare in fortele proprii, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional si am reusit sa pun si in practica exemplele si sfaturile pe care mi le transmitea. Multumesc, Mircea.”
Illyes Blanka, Relationship Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Mircea is an enthusiatic trainer, passionate and completely dedicate to his job. Mircea is a take-charge person who is able to present creative ideas and communicate the benefits. Though he was an asset to our marketing efforts, Mircea was also extraordinarily helpful in other areas of the company. In addition to writing effective training modules for sales representatives, he assumed a leadership role in sales meetings, inspiring and motivating other employees.”
Virgil Diaconu, Direct Sales Executive, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Imi face deosebita placere sa-l recomand pe Mircea ca pe un excelent trainer, indiferent daca esti invatacel sau cu experienta in vanzari. Imi aduc aminte intotdeauna cu placere de sesiunile de training avute cu el : motivante, dinamice, pline de umor si nu in ultimul rand utile in “lupta” zilnica cu clientii. Optimismul sau debordant nu are cum sa nu te molipseasca si sa nu te motiveze. Multumesc, Mircea !”
Raul Maldarescu, Relationship manager, RBS Bank Romania
worked with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Multe lucruri bune am invatat… Ceea ce inveti de la Mircea tii minte mult timp dupa aceea! Dupa un curs cu Mircea esti mult mai motivat si mai increzator in fortele proprii atunci cand te intalnesti cu clientii! Mircea a fost un top performer in vanzarea de produse financiare si lucrul acesta se vede in toate trainingurile sale!”
Oana Galea, Relationship Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“I had been working with Mircea in RBS Bank for 4 years, but interact with him mainly when I delivered Compliance trainings to the sales force. I highly recommend Mircea as a top performer in the selling of financials products, a professionist trainer and this thing results from all his trainings. The trainings delivered by Mircea are always highly interactive, well documented, illustrated by relevant examples, stories and video exercises. Through all the methods used in his trainings, they are very helpful for all the sales persons, due to their great applicability in real life.”
Gabriela Rosu, Compliance Officer, RBS Bank Romania
worked with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Am apreciat intotdeauna la Mircea maniera pozitiva si entuziasta de a tine cursurile, combinarea teoriei cu exemple din activitatea sa profesionala. Dupa un curs cu Mircea esti mult mai motivat, mai increzator in fortele proprii si dornic sa incerci ceea ce iti recomanda.
Il recomand pe Mircea oricarei organizatii care isi doreste un adevarat profesionist, pasionat de munca lui.”
Monica Damian, Area Sales Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Mircea a fost un campion absolut in vanzarea serviciilor financiare, este un trainer desavarsit si va fi intotdeauna un om de baza in orice companie al carei obiectiv este performanta! In plus, a fost, este si va fi un prieten adevarat. Mult succes!”
Marius Oancea, Branch Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Ma bucur ca am ocazia de a scrie cateva randuri despre trainer-ul Mircea Enescu.Un adevarat profesionist ce reuseste sa te mentina activ pe toata durata unui curs de training indiferent de tema acestuia.Foarte bine pregatit cu materiale si exemple pertinente,reusind sa raspunda la intrebarile capcana lansate de cursanti.Discutiile cu dl Enescu intotdeauna au avut un impact pozitiv asupra mentalitatii mele destul de afectata de perioadele dificile si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale ca m-a ajutat sa devin un mai bun om de vanzari. Mult succes!!!”
Androne Marian, Direct Sales Executive, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Mircea a fost trainer-ul meu timp de doi ani in cadrul RBS si pot spune ca o mare parte din rezultatele mele se datoreaza lui. Trainingurile cu Mircea sunt deosebit de captivante, uneori nici nu-mi dadeam seama cum trecea timpul. Stilul lui de training este extraordinar; cu el inveti de placere si stie mereu sa raspunda oricarei intrebari legate de vanzari. De la Mircea am invatat un lucru care e deosebit de important pentru un om de vanzari: Nu exista NU POT, ci doar NU AM INCERCAT SUFICIENT!”
Monica Bontu, Direct Sales Executive, RBS Bank Romania
worked with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Unfortunately, I had just one training with Mircea, but it was the best training I ever had. He had both the theoretical and practical knowledge not only to lecture a training module, but to make it interactive. You never know when time goes by, because he knows just how to keep you 100% involved. With positive thinking, humor and examples from his own experience, he made me understand the essence of sales and see new possibilities and opportunities. Thank you, Mircea!”
Anca Romanek, Relationship Manager, Royal Bank of Scotland
worked with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Trainingurile cu Mircea au fost mereu interactive si antrenante. Ce mi-a placut foarte mult era faptul ca exista umor din belsug si multe dialoguri directe intre cursanti si trainer. Mircea a fost top performer in vanzarea de produse financiare si observ ca acest lucru se vede in trainingurile sale.”
Simion Gabriel, Relationship Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Mircea este pentru mine primul trainer care si-a pus amprenta pe stilul meu de comunicare si vanzare. De la Mircea stiu ca trebuie sa muncesc ca si cand nu as avea nevoie de bani si ca sunt cel putin trei lucruri care sunt la alegerea mea: visurile mele, succesul meu si destinul meu.Este un om si un profesionist extraordinar. Are toata stima si respectul meu.”
Mirela Tache, Relationship Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Mircea este prima persoana din viata mea ce m-a facut sa patrund in tainele artei de a vinde, pe vremea cand ii eram cursant. Acum predau “Negocierea vanzarii” la un colegiu de profil economic si trebuie sa recunosc ca incerc sa il imit la maxim pe Mircea ca trainer. Dupa un curs cu Mircea esti mult mai motivat si mai increzator in fortele proprii atunci cand te intalnesti cu clientii!”
Gabriel Gabor, Teacher, Colegiul Economic ION GHICA Bacau
worked with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Mircea este un trainer cu adevarat profesionist; spre deosebire de sistemul educational traditional, experienta cursurilor profesionale interactive, dinamice, este una speciala, de care eu personal m-am bucurat sa beneficiez. Comunicarea cu Mircea este facila, cursurile lui sunt practice si utile in activitatea de vanzari, raspunzand cu solutii in relationarea cu clientul. Ii doresc sa aibe cat mai multi studenti – participanti la cursuri, pentru a imparti talentul lui cu noi, ceilalti.”
Ramona Cohut, Relationship Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Pfff, nu am autoritatea sa il recomand pe mircea in ceea ce face in prezent, insa pot spune asa: e un om care a stiut sa evolueze indiferent de greutatea situatiilor si nu mi-a fost dat sa vad des astfel de evolutii. daca a ajuns unde este acum sunt convins ca se datoreaza exclusiv tenacitatii, convingerii/ puterii de convingere, dedicatiei (trasaturi pentru care pot baga mana-n foc). Si asta inseamna ceva cand lucrezi cu oamenii.”
Ovidiu Stanciu, illustrator, Saatchi & Saatchi
worked directly with Mircea at Saatchi & Saatchi

“I believe that not all top performers can be top trainers, but it takes a top performer to do a top training job. The experience I had with Mircea Enescu confirmed me this rule. He had both the theoretical and practical knowledge not only to lecture a training module, but to discuss it. Following the training session I had with Mircea, I easily added 30% to my sales volume. I recommend Mircea Enescu as a top sales trainer.”
Dan Mocean, Direct Sales Executive, RBS Bank Romania
worked with Mircea at Royal Bank of Scotland

“Am avut placerea sa particip la cateva cursuri sustinute de Mircea. Doua din abilitatile si calitatile pe care le-am apreciat la Mircea au fost determinarea si buna comunicare de care a dat dovada intregului grup. Pot spune ca este o persoana cu o dorinta continua pentru invatare si gasirea de noi provocari si nu in ultimul rand un profesionist desavarsit.”
Cercel Ionut, Mortgage Specialist, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Mircea este un om dedicat activitatii sale, un profesionist ce cauta ca prin dezvoltarea proprie sa contribuie si la dezvoltarea celor pe care ii formeaza. Trainingurile lui Mircea sunt originale, captivante si motivante. Teoriile sale sunt aplicabile iar exemplele pe care le foloseste sunt din situatii reale si actuale. Recomand cu incredere trainingurile lui Mircea dar si pe el ca om de valoare.”
Oana Mera, Direct Sales Executive, ABN AMRO Bank
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Am participat la cateva traininguri sustinute de catre Mircea si inca de atunci i-am dat un feedback pozitiv: trainingurile erau interactive, cu informatii relevante pentru subiectul ales si cu exemple “catchy”.”
Andrei Dragan, Mortage Specialist, RBS Bank Romania
worked with Mircea at ABN AMRO Bank

“Trainer dedicat,interactiv si cu foarte mult simt al umorului. Un coleg excelent pe care te poti baza. Foarte important este ca training-urile sale se bazeaza pe experienta in domeniu.”
Bogdan Bastet, Team Leader, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Mircea stie sa vanda si sa-ti vanda sfaturile sale, apoape ca ti-e imposibil sa nu pui in practica ceea ce inveti de la el! Mircea a fost si este un excelent om de vanzari, nu numai de produse financiare, iar acest lucru se vede in toate cursurile sale”
Andreea Postelnicu, Retail Banking Coordination Manager, RBS Bank Romania
managed Mircea indirectly at ABN AMRO Bank

“Almost my entire distribution network was trained by Mircea and I have to admit that his training programs were a very important step in our way to success. Documented, well organised,friendly and straight to the point. In two words:highly professional! That is why I recommend him as one of the best trainers I met during my career.”
Robert Szocs, Regional Manager – Consumer Banking (Central & West), RBS Bank Romania
worked with Mircea at ABN AMRO Bank

“L-am cunoscut pe Mircea inca din perioada in care a facut parte din echipa de vanzari directe a ABN AMRO si nu am putut sa nu remarc profesionalismul de care dadea dovada si rezultatele foarte bune pe care le avea (se numara printre top perfomer-i). Ulterior, am lucrat impreuna la elaborarea unor materiale de training si am fost impresionata de cat de bine i se potriveste aceasta meserie si pasiunea de care da dovada in practicarea ei.”
Hanna Vacklin, Liabilities Product Specialist, RBS Bank Romania
worked with Mircea at ABN AMRO Bank

“Working with Mircea has been a wonderful experience. His trainings ware based on solid sale knowledge. All feedback’s received from sales force were positive, many of them actually began to regain self-confidence back that they had lost. I recommend Mircea’s training because he know how to explain everything to anyone, no matter how difficult or complex the subject is.”
Marius Dobre, HR Officer, ABN AMRO
worked with Mircea at ABN AMRO Bank

“Dupa primul curs de vanzari tinut de Mircea in 2007, pot spune ca intreaga mea viziune asupra unei cariere de succes s-a schimbat profund: am inceput sa am curaj, ambitie, tenacitate si nu in ultimul rand, mari realizari. Pentru mine, Mircea Enescu ramane un reper din categoria oamenilor profesionisti.”
Radu Boboc, Direct Sales Executive, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Am avut placerea sa lucrez cu Mircea si faptul ca a fost un foarte bun om de vanzari se vede in toate trainingurile sale.Cea ce inventi de la Mircea iti este foarte util in activitatea zilnica.”
Cosmin Stoian, Senior Loan Advisor, ABN AMRO Bank
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Draga Mircea, Noi am lucrat impreuna inca din februarie 2007 si cred ca am fost primul tau “caz” in materie de training in vanzari la ABN AMRO BANK. De-a lungul timpului am constatat ca ceea ce ma impresioneaza de fiecare data la tine sunt :energia, simtul umorului si entuziasmul cu care reusesti intr-un mod foarte natural sa-ti motivezi cursantii si mai mult decat atat sa-i conduci spre succes. Indiferent de problemele, de framantarile, de rautatile, cateodata chiar absurditatile cursantilor tu ai mereu solutii la indemana si nu esti pus in dificultate. Mereu cauti idei noi si oportunitati pe care stii sa le evaluezi cu luciditate si simt practic ancorandu-le in real. Iti multumesc pentru cunoasterea dobandita si te recomand oricand nu doar ca angajat in orice companie dar mai ales ca OM!”
Mihaela Denisa Paun, Relationship Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Mircea helped me better understand and apply many sales secrets. After a training session with Mircea, you are more motivated and more confident in yourself and in your product! Trainings delivered by Mircea are always based on a living dialogue between students and trainer, well documented, packed with information relevant to student’s job and, of course, a lot of fun! Well done, Mircea, continue to be the best!” Ionut Moldoveanu, Credit Card Sales Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Mircea a fost un top performer in vanzarea de produse financiare si lucrul acesta se vede in toate trainingurile.Stie sa se vanda si sa-si vanda sfaturile, incat simti ca trebuie sa incerci ceea ce iti recomanda el in cadrul trainingurilor sale. In concluzie, ceea ce inveti de la Mircea tii minte mult timp dupa aceea!!!”
Nicu Jianu, Branch Manager, Millennium Bank
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Pe langa faptul ca a fost un Top Performer in vanzarea de produse financiare, Mircea este o persoana care a reusit sa vanda foarte mult la telefon. Devenind trainer, intotdeauna ne-a ajutat cu un sfat despre cum sa atragem/ castigam un client, sau cum sa raspundem obiectiilor clientilor. Pe mine m-au ajutat sfaturile lui din cadrul training-ului “Managementul timpului”- un training cel putin la fel de bine structurat si organizat ca si celelalte la care am participat! Mult succes in continuare, Mircea!”
Anda Nicolau, Relationship Manager-Team Leader, RBS Bank Romania
worked with Mircea at ABN AMRO Bank

“I first met Mircea in June 2008 when I joined RBS BANK. I remember how exciting was his training and during the time the way he kept his trainings hasn’t changed. It was very easy to retain informations during his trainings, mostly because of his entertaining style. So keep up the good work.”
Ioana Zanfira Ratiu, Relationship Manager-Team Leader, RBS Bank Romania
worked with Mircea at ABN AMRO Bank

“Mircea este o persoana cu un caracter deosebit de la care am invatat foarte multe lucruri ce m-au motivat mai departe in cariera mea. Multumesc, Mircea!”
Catalin Marius Ghita, Direct Sales Executive, ABN AMRO Bank
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Mircea is one of the best trainers I’ve ever worked with, he is very detail-oriented, organized, customer & people oriented. He has a good set of conflict negotiation strategies and he is very consistent with his work as well as with his learnings. He is constantly looking for self learning opportunities and shares his learnings with his trainees and with his colleagues also. I recommend Mircea to any organization which appreciates honesty, positive thinking and loyalty in its emlpoyees.”
Irina Stoica, Regional Sales Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“From my point of view, Mircea is a great person ! He does his job always like a pro, he gives you the feeling that you definitely need to try his methods or his advices. I never had the feeling that his courses are boring or to heavy to digest. As a person I like about him the funny style that he has and the great sense of humor ! Great man !
Leonard Volovate, Relationship Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“In primul rand as putea sa spun despre Mircea ca este o persoana corecta. Un om dedicat activitatii pe care o intreprinde,un profesionist ce cauta mereu dezvoltarea proprie si nu in ultimul rand un prieten pe care te poti baza. Seriozitatea si onestitatea sunt doar doua din calitatile pe care Mircea le poate prezenta ca argument in fata oricarei oportunitati ar aparea. Mult succes in tot ceea ce iti propui, Mircea!!!”
Catalin Zanfir, Retail Sales Manager, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Un om care-ti transmite pozitivul sau, Mircea a fost un top performer in vanzarea de produse financiare, lucrul care se vede si in trainingurile sale, foloseste cu succes povestioare reale din experienta sa, plin de umor, cursurile sale iti raman in minte si din punct de vedere subiect tratat si din punct de vedere motivational!”
Dana Iacob, Branch Manager – Retail & Preferred Banking, RBS Bank Romania
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“Trei ani petrecuti in RBS, trei ani inconjurat de oameni care mai de care mai profesionisti si orientati spre rezultate. Dupa aceasta perioada minunata pentru mine, in care am invatat extrem de multe lucruri si in care am capatat o mare incredere in mine, mi-au ramas intiparite-n minte doua nume. Unul dintre ele este Mircea George Enescu. Acest Florin Piersic al sales-ului, un om cu adevarat deosebit, un profesionist adevarat, de la care nu exista sa pleci fara sa inveti ceva. Mi-amintesc ca training-urile lui erau prea scurte pentru cat imi doream sa invat, mi-amintesc ca indiferent cat de complicate ar fi fost lucrurile, Mircea stia cum sa le prezinte clar, pe intelesul nostru. Si acum, imi dau seama ca ceea ce inveti de la Mircea iti ramane intiparit in minte mult timp dupa aceea.Mircea stie sa se vanda si sa-si vanda sfaturile, astfel incat simti ca trebuie sa incerci ceea ce iti recomanda el. Dupa un curs cu Mircea esti mult mai motivat si mai increzator in fortele proprii. Sper si vreau sa cred ca, pe viitor, mai pot lucra cu el. Ar fi un real castig atat pentru mine cat si pentru ceilalti. Multumesc Mircea!”
Ludvic Raducu Angelescu, Relationship Manager Business Customers, UniCredit Tiriac Bank
worked directly with Mircea at ABN AMRO Bank

“I have known Mircea for almost 6 years now and I have the pleasure to recommend Mircea, who worked in my sales team in ABN AMRO Bank. In my previous position held by me at ABN AMRO Bank as Area Sales Manager, I had in Mircea a very ambitious person, a proactive one and a goal oriented person who has a “touch” in finding best solutions. Mircea was efficient and effective in his professional role, but also took the time to engage his colleagues with a genuine interest in how they were doing. Mircea is a creative and original thinker, he is a person with a very wide horizon of knowledge, capabilities and aptitudes, and a very open human being continuously interested in personal development. I believe that he is among the very few people I have ever met who incorporate simultaneously a brilliant mind and a great character.”
Alina Dumitrascu, Area Sales Manager, ABN AMRO Bank
managed Mircea at ABN AMRO Bank

Scrie aici comentariul tau:

*

Completeaza numarul corect in casuta de mai jos (filtru anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.