Marturii Curs de Vanzari Intensiv 27 – 29 mai 2011

“Am avut ocazia de-a lungul carierei sa urmez multe sesiuni de training-uri in cadrul unor importante. Dar niciodata nu strica sa iti mai aduci aminte anumite lucruri, mai ales despre vanzari si business.

In cadrul cursului lui Mircea am avut parte de trei zile de discutii strict pe ceea ce ma “durea” si mi-am luat 10 pagini de agenda pline de notite. Am cunoscut oameni care se loveau de acelasi probleme ca si mine si, tot ca si mine, cautau raspunsuri. Nu m-ar fi deranjat sa stau 5 zile in training!

Cat despre Mircea, nu pot spune decat ca este un “trainer da trainer, tata”: raspunsuri, rabdare, retorica!”

Gabriel Grancea, Senior Consultant, www.dulman.ro

“Iti multumesc, Mircea, ca mi-ai demonstrat in cadrul cursului tau ca nu oricine poate vinde bazandu-se doar pe instinct. Desi am aproape 10 ani de experienta in vanzari, ma vad obligat sa recunosc faptul ca am avut multe de (re)invatat, ca am redescoperit niste adevaruri despre vanzari si afaceri carora uitasem sa le acord atentia cuvenita.

Acum imi dau seama cat noroc am putut avea sa rezist in acest domeniu al vanzarilor fara a avea o baza solida. Cunostintele asimilate in cadrul training-lui din 27-29 mai 2011 imi dau acum credinta ca sunt pe drumul cel bun si ca pot continua cu mai mult entuziasm pe calea aleasa.

Inca o data te felicit, Mircea, si astept cu nerabdare noile tale cursuri!”

Iulian Bejan, Director General, www.expostand.ro

“Munca mea de pana la momentul cursului a implicat foarte multa vanzare, specializata pe nisa de proiectare de arhitectura si design interior. Aveam ceva cunostinte despre procesul de vanzare, cunostinte pe care le-am descoperit empiric si le-am rafinat in timp.

Am venit la acest curs din dorinta de a face mai eficient procesul de vanzare, asa incat sa il transform intr-unul cat mai placut atat pentru mine, cat si pentru beneficiarul meu.

Cursul lui Mircea are foarte multe informatii utile si abia acum pot spune ca stiu si stapnesc pasii vanzarii si ordinea lor clara si fireasca. Acum am inteles mecanismele si principiile procesului de vanzare, ceea ce imi va fi de mare ajutor pe viitor.

Per ansamblu, cursul este foarte bine structurat si trece prin toate capitolele si pasii necesari. As fi vrut mai multe exemple si exercitii practice, insa in cadrul unui curs intensiv acest lucru este practic imposibil.

Multumesc, Mircea, pentru aceasta placuta si educativa experienta!”

Gabriel Raicu, Director General, www.cubarhitect.ro

“Inainte de a veni la acest curs, imi era dificil sa abordez telefonic posibilii clienti, iar succesul in a incheia contracte era dezastruos. Voiam sa dobandesc ceva abilitati de a trece peste nereusitele din domeniul vanzarilor. Stiam insa ca nu pot sa obtin dintr-o data totul!!

Pe parcursul celor trei zile de training atmosfera a fost foarte adecvata invatarii: cladirea, colegii, trainerul, programul, discutiile, exemplele, pauzele, implicarea cursantilor, ritmul de parcurgere a subiectelor, repetarea si punctarea informatiilor importante.

Au fost foarte multe lucruri pe care nu le puteam afla din carti. Ele tin de experienta trainerului si a colegilor de curs. Am apreciat partea aplicativa a exemplelor, chiar si a celor care nu erau pe domeniile mele de activitate.

Studiile de caz sau un joc pe una din temele forte ale cursului cred ca ar fi un beneficiu foarte apreciat. Stiu insa ca acest tip de abordare cere mai mult timp din timpul predarii. Dar sunt convinsa, Mircea, ca datorita creativitatii tale si spontaneitatii de care dai dovada, vei reusi sa gasesti timp pentru asa ceva si vei gasi subiectele adaptabile jocului sau studiilor de caz.

Multumesc!”

Ane-Mari Golu, administrator, Gama-CT Consulting

”Am venit cu toata convingerea la curs si plin de dorinta de a invata ce este procesul de vanzare si care sunt elementele care-ti asigura succesul in relatiile cu clientii.

Tot ceea ce am invatat din acest curs imi este de folos atat in afaceri, cat si in viata personala, unde – indiferent daca vrei sau nu – trebuie sa fii mereu un bun vanzator si un dibaci negociator!

Multumesc mult, Mircea, a fost extraordinar totul!”

Emil Fratauceanu, Director General, www.pieseautoimport.ro

“Salut, Mircea! De o luna (n.b. – marturie primita dupa o luna de la finalizarea cursului) aplic din aproape in aproape tehnicile invatate. Ma ajuta foarte mult ceea ce am aflat de la tine in timpul cursului intensiv de vanzari de la sfarsitul lunii mai.

Cred ca dupa trainingul tau am inceput “sa-mi dau drumul la vanzari “, ca sa fiu sincer… De fapt, mi-am sistematizat si reorganizat foarte bine “tonele” de cunostinte pe care le aveam si am aflat mijloace eficiente de a rezolva chestii punctuale in relatia cu clientul.

Tot ce am aflat la curs functioneaza!! De minune!!”

Emil Vartolomeu, director de vanzari, www.dinamic92.ro