Marturii Curs de Vanzari Intensiv 25 – 27 noiembrie 2011

“Este pentru prima oara cand am ajuns la un training. Desi am facut si “desfacut” mai multe afaceri pana acum (unele dintre ele cu investitii chiar si de peste 100.000 euro), nu am avut pana acum oportunitatea de a participa la vreun training.

Am venit la cursul intensiv de vanzari al lui Mircea foarte increzatoare ca voi invata lucruri utile si exact asa a fost! Nu eram multumita de rezultatele mele in relatiile cu clientii si mi-am zis ca trebuie sa incerc sa fac ceva in directia aceasta.

Ce mi-a placut in mod deosebit la Mircea a fost ca a reusit permanent sa adapteze teoria la situatia specifica cu care se confrunta in viata de zi cu zi fiecare cursant. Indiferent daca acesta vinde incaltaminte la comanda, centrale telefonice, produse chimice vrac, tevi metalice, laptopuri ori altceva.

 

In plus, metoda de predare a lui Mircea care implica permanent cursantii este incredibila: iti ramane in memorie tot ce se vorbeste in cadrul trainingului si, cand te intorci acasa, nu trebuie sa te intrebi “oare ce s-a predat la curs”. Totul este limpede in mintea ta. Trebuie doar sa te concentrezi putin.

Am invatat multe in cadrul cursului lui Mircea si totul a fost extraordinar. Am realizat cate greseli faceam in fiecare zi, micsorandu-mi sansele de reusita in vanzari. Insa acum stiu cum sa procedez!

Mircea, cand va fi urmatorul tau curs?”

Simona Berghi, administrator, Diaprod RO SRL, Iasi

 

“Am venit la cursul de vanzari lui Mircea pentru ca aveam nevoie de sfaturile si recomandarile unui profesionist in vanzari. Simteam ca, uneori, in relatiile cu clientii mei, actionez “in gol”.

Cursul de vanzari intensiv a fost placut, interesant, plin de sfaturi practice la indemana oricui, sfaturi ce imi vor schimba clar si destul de mult comportamentul.

Mircea, te asigur ca vreau sa particip si la viitoarele tale cursuri, te rog sa ma tii la curent.”

Nicoleta Plescan, sales manager, www.pantofi-dama.ro

 

“Am venit la cursul lui Mircea din dorinta de a invata lucruri noi si de a interactiona cu oameni noi.

In cateva cuvinte, cursul a fost util, interactiv, cat si relaxant. Nu am simtit cand a trecut timpul in nici una din zile, nu am simtit nici oboseala. Cred ca as mai fi venit cu placere inca 2 zile. :)

O recomandare pentru viitor, Mircea: poate reusesti sa maresti spatiul acordat capitolului “Negocierea” in detrimentul subiectului “Abordarea initiala”. Parerea mea!:)”

Natalia Dabija, Reprezentant Vanzari, Rohde & Schwarz Topex SA