Marturii Curs de Vanzari Intensiv 3 – 5 februarie 2012


“Am venit la cursul de vanzari al lui Mircea Enescu din dorinta de perfectionare profesionala. Stiam cate ceva despre vanzari din cartile citite si cursurile urmate anterior, dar inca mai aveam cateva intrebari la care nimeni nu a stiut sa imi ofere un raspuns.

Pe parcursul celor trei zile de training, Mircea a creat o atmosfera degajata si prietenoasa. A stiut sa ne mentina atentia treaza si nu ne-am plictisit nici macar pentru o secunda. Exemplele pe care le-a dat au fost din aria de specialitate a fiecarui cursant si astfel am putut sa vedem cu totii aplicabilitatea conceptelor prezentate.
Nu am simtit niciun moment ca invat, ca depun vreun efort sa memorez infomatiile. Si cu toate acestea, acele informatii imi sunt inca vii in memorie, chiar si la o saptamana de la incheierea cursului.

La sfarsitul celor 3 zile de training am plecat cu un zambet larg pe fata si cu raspunsurile pe care le cautam de atata vreme. Multumesc, Mircea!”

Catalina Visinescu, reprezentant vanzari, uleiuri industriale

“Draga Mircea, inca de la primul articol scris de tine in newsletterul tau, mi-ai atras atentia prin simplitatea, normalitatea si realitatea cu care scrii despre vanzari si viata de om de vanzari lucrurile. Ceea  ce mi-a fost confirmat pe deplin in cele 3 zile de curs.

Multe din lucrurile pe care le-am discutat in curs mi-erau cunoscute, datorita experientei de lucru cu clientii . Ceea ce este foarte important insa, este faptul ca, pe langa informatiile „de finete” pe care le-am primit de la tine, informatii pe care nu le poti deprinde cu ajutorul experientei, ci doar cititnd tone de carti, ai reusit cumva sa structurezi, sa faci ordine, sa pui cap la cap, toate „trucurile de vanzare” precum si modul/momentul in care se pun in „scena”.

In cei 12 ani de cand lucrez in domeniul vanzari/comercial am participat la nenumarate cursuri si seminarii. Asa ca sunt avizata sa spun ca ai dreptate: exista cele 18 aspecte care te diferentiaza de alti traineri!

Sa ne revedem cu bine la urmatorul curs!”

Diana Ionescu, Director Comercial, CARGLASS® Romania