Marturii Curs de Vanzari Intensiv Bucuresti 20 – 22 iulie 2012

Curs-vanzari-Bucuresti-Mircea-Enescu-trainer-cursuri-vanzari

“Inainte de a participa la acest curs de vanzari nu stiam foarte multe despre acest domeniu. Asa ca am venit sa-mi imbogatesc cunostintele despre tehnicile de vanzari si tehnicile de negociere, aspect foarte important pentru orice companie.

Am fost incantata la aflarea vestii ca voi participa la curs (decizia a fost a companiei), dar mai ales curioasa cu privire la ce voi afla si invata.

Cele 3 zile de training de vanzari au fost minunate, pline de informatii, totul intr-o atmosfera relaxanta si interactiva in acelasi timp.

Multumesc, Mircea, pentru ocazia de a te cunoaste si de a ma “lumina” in domeniul vanzarilor!”

Oana CAM, Mehler-Texnologies

“Acesta este primul curs de vanzari la care am participat. Recunosc ca am fost placut impresionat de stilul pedagogic al lui Mircea si de modul lui de a ne comunica clar, la obiect informatii coerente si pertinente despre tehnici de vanzari si tehnici de negociere practice, eficiente si care chiar functioneaza!

Ma bucur ca am descoperit astfel ce inseamna cu adevarat un proces profesionist de vanzare, fara “scamatorii”, fara “abureli” ori ieftine smecherii!

Mircea, sunt convins ca prin aceasta abordare – abordare care nu prea am intalnit-o in relatiile de afaceri din Romania – tu contribui decisiv la dezvoltarea unui mediu de afaceri sanatos si etic pe meleagurile noastre.”

George Negru, administrator tipografia digitala Docu Print, Bucuresti

 

Scrie aici comentariul tau:

*

Completeaza numarul corect in casuta de mai jos (filtru anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.