eJobs, o solutie greu de ignorat daca vrei sa recrutezi online agenti de vanzari si manageri de vanzari

ejobs logoIata ce spun cei care cunosc deja de ani de zile serviciile si beneficiile oferite de eJobs:

“Intr-o lume in care toti incearca sa copieze, eJobs s-a remarcat intotdeauna prin originalitate, seriozitate si promptitudine. Colaborez cu echipa eJobs de cca 8 ani si intotdeauna mi-au oferit cele mai bune solutii de recrutare!”
Andrei Juganaru, Director, Hollo Marketing Solutions

“Inca de la inceputul colaborarii, noi, cei de la Axway Romania, am gasit in echipa ejobs un partener pe termen lung, capabil sa ne sustina in proiectele noastre de identificare si selectare a celor mai buni candidati. Apreciem in mod deosebit flexibilitatea celor de la ejobs.ro si putem spune fara nicio rezerva ca am dezvoltat o veritabila relatie de incredere reciproca, pe care dorim sa o mentinem si in viitor la cele mai inalte standarde de profesionalism.”
HR Team, AXWAY Romania

“Multumesc pentru seriozitate si promptitudine, a fost de un real folos postarea pe eJobs ! Ce nu am prea reusit cu anunturile la ziar am reusit cu eJobs!”
Nicolae Pleava, Administrator, Dobridor imobiliare

“Se considera ca cel mai important capital si investitia strategica a unor companii de succes sunt reprezentate de resursele umane. Iata de ce am decis sa ne alaturam unui partener de incredere. Colaborarea indelungata dintre CMB TRAVEL si eJOBS se bazeaza pe profesionalism si performanta, pe promptitudine, flexibilitate si responsabilitate. Ne-am propus impreuna se transformam intotdeauna toate aceste elemente unice intr-un beneficiu pentru clientii nostri. Multumim eJOBS!”
Madalina Marinasi, Business Development Director , CMB TRAVEL

“Pentru mine eJobs inseamna simplu cu solide extensii in complexitate si la obiect. Simplitatea este data de modul de alcatuire/structurare al site-ului ceea ce asigura o usurinta in utilizarea lui pe cand extensiile in complexitate reprezinta serviciile adiacente oferite cu mult profesionalism de salariatele acestei institutii. Atata timp cat el continua sa se mentina �la obiect� fara abordari ale altor domenii de activitate care sa-i ingreuneze functionalitatea, eJobs va reprezenta pentru mine optiunea nr 1 ca modalitate de promovare a locurilor de munca vacante si de cautare a potentialilor candidati.”
Ionel Traian, HR Manager, Pagini Aurii

“Recomand cu toata increderea serviciile eJobs – servicii care s-au dovedit a fi cele mai eficiente pe parcursul a mai mult de 5 ani de colaborare intre ATP Exodus si eJobs. Longevitatea colaborarii spune multe. Promptitudinea cu care eJobs raspunde solicitarilor noastre, personalizarea pachetelor de servicii precum si calitatea candidatilor identificati prin intermediul EJobs ne determina sa alegem pe mai departe acelasi parteneriat de succes.”
Kinga Szabo, Director Resurse Umane, ATP Exodus SRL

“Lucrez cu Dana Marin si eJobs de peste 6 ani, motivul principal fiind apropierea pe care reprezentantii eJobs au reusit sa o creeze cu clientii lor, sentimentul de prietenie si de usurinta in comunicare pe care il transmit, deschiderea si bunavointa lor. Un customer service excelent, atentie pentru fiecare client in parte, indiferent de marime, flexibilitate deosebita in lumea serviciilor actuale, adaptare imediata la nevoile clientilor…Dana, eJobs si echipa de suport constituie un suport exceptional pentru activitatea de recrutare pe care o deservesc.”
Andreea Lupan, Human Resources Manager, Sindan Pharma, ACTAVIS Company

“Rezultatele de business vin cu ajutorul unor oameni de valoare, de aceea, pentru noi, una din principalele strategii de HR este atragerea unor candidati valorosi in timp real. Pentru dezvoltarea acestei liniisa lucram cu eJobs. Aveam nevoie de mai mult decat un portal care sa expuna ofertele noastre de angajare, aveam nevoie de un Partener care sa ne sprijine eforturile, aveam nevoie de o Echipa care sa ne ofere consultanta in nevoile noastre, aveam nevoie de Competenta, Promptitudine si mai ales Flexibilitate. Acestea sunt lucrurile de care am avut nevoie cand am ales sa lucram cu eJobs. Am gasit aceste calitati si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari de mai bine de 6 ani. Au fost numeroase situatii in care am primit respect si intelegere pentru nevoile noastre speciale, iarfaptul ca utilizam serviciile eJobs demonstreaza ca avem incredere in calitatea acestora si ca ne bazam pe suportul echipei ce se afla in spate. Increderea ne-a fost rasplatita.”
Raluca Croitoru, Specialist Resurse Umane, Whiteland Sales & Marketing

“Pentru echipa Trenkwalder, eJobs nu este un furnizor, ci un partener de incredere, care a fost alaturi de noi inca de la inceput. Reactioneaza cu profesionalism la fiecare cerere de-a noastra, ne cere opinia si ne asculta. Felicitari eJobs!”
Razvan Eliad, Recruitment Manager, Trenkwalder

“De-a lungul timpului, eJobs ne-a ajutat sa construim o baza de date cu candidati extrem de valorosi. In plus, am beneficiat intotdeauna de un suport profesionist si de o colaborare adaptata nevoilor noastre.”
Laura Gurbet, AMO Parteners

Descopera si tu cum te poate ajuta eJObs!

Multumesc,

Mircea Enescu

Scrie aici comentariul tau:

*

Completeaza numarul corect in casuta de mai jos (filtru anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.